, welkom bij Heatnet Laminaatverwarming

2HEAT folieverwarming

Warmte begint bij HEATNET

Infrarood vloerverwarming

Heatnet aanbiedingen

HEATNET is een brede leverancier van producten voor vloerverwarming.
Naast een assortiment elektrische- en conventionele vloerverwarming biedt Heatnet een compleet programma vloerverwarming voor onder laminaat of parket.

Een overzicht van het Heatnet leveringsprogramma:

HEATNET levert praktisch alle soorten vloerverwarming: elektrisch en conventioneel (aangesloten op uw cv-ketel of op de stadsverwarming) en geeft u een deskundig advies over de diverse mogelijkheden, afgestemd op uw persoonlijke wensen.
Op deze site treft u een compleet overzicht van de mogelijkheden. Wenst u een persoonlijk contact? Ook dat is mogelijk: voor een persoonlijk advies, eventueel bij u ter plaatse, staan wij altijd voor u klaar!

HEATNET importeert de aangeboden producten direct van diverse buitenlandse producenten en werkt nauw samen met de binnenlandse fabrikanten van de aangeboden producten.

Directe contacten met de fabrikanten, in grote hoeveelheden inkopen, geen dure showrooms en directe verkoop aan de eindafnemers: op die manier biedt Heatnet u, uit voorraad (!) voor zeer scherpe prijsniveau's!
Vloerverwarmingsinstallaties op de cv-ketel of stadsverwarming worden in eigen beheer aangelegd door geheel Nederland.

HEATNET TOP PRODUCTEN

Conventionele vloerverwarming
HEATNET voor conventionele vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming
HEATNET voor elektrische vloerverwarming

Laminaat vloerverwarming
HEATNET voor vloerverwarming onder laminaat

infrarood plafond verwarming

HEATNET voor infraroodplafondverwarming

Heeft u naar aanleiding van uw bezoek aan onze website nog vragen?
Neem dan gerust contact op via telefoonnummer 0314 - 378 299 of vul ons vragenformulier even in. U krijgt in alle gevallen zo spoedig mogelijk antwoord op uw vragen m.b.t. de door u gewenste vloerverwarming.

BEHAAGLIJK LAMINAAT

NIEUW in ons programma
Laminaatverwarming
op 42 Volt laagspanning

Ideaal voor camper en caravan

Speciaal voor gebruik in caravans, campers, boten etc, biedt Heatnet een verwarmingsfolie op 42 Volt (via een transformator aan te sluiten op 220 Volt~)
De verwarming,met een standaard breedte van 40 cm, is in diverse lengten leverbaar, zodat u altijd een optimale oppervlakte kunt verwarmen.
Het vermogen is 90 Watt/m2. Heatnet levert ook de bijbehorende transformator en digitaleklokthermostaat.

Nu met 20% KORTING

Ter introductie bieden wij deze 42 Volt folieverwarming aan met een korting van 20%, niet alleen op de folieverwarming, maar ook op de transformator en klokthermostaat!

Ook geschikt voor gebruik onder tapijt en in vochtige ruimtes!!

Speciaal voor een veilige verwarming onder tapijten en verwarming in vochtige ruimten biedt Heatnet een folieverwarming op 42 Volt. Deze verwarming wordt via een transformator aangesloten op 230 Volt.

Klik hier voor de 42 Volt versie


HEATNET voor elektrische vloerverwarming
Laminaatverwarming wordt aangebracht tussen isolatieplaten en vloerdelen, zonder hak- of breekwerk. Je kunt zelf bepalen op welke plaatsen je wilt verwarmen en kunt werken met verwarmingszones die onafhankelijk van elkaar te regelen zijn.
Deze verwarming kan ook gelegd worden onder andere vormen van vloerbedekking of linoleum. Ook onder vloerkleden.

Breng comfort in uw vloer

Vloerverwarming onder laminaat/parket
Levering UIT VOORRAAD
Meer informatie >>

Meer informatie over vloerverwarming onder houten vloeren >>

2HEAT Laminaatverwarming Vloerverwarming onder uw laminaat of parketvloer: geen enkel probleem met de 2HEAT folieverwarming!

Deze folieverwarming is leverbaar in diverse breedtematen en wordt geleverd op de lengte die u wenst: compleet voorzien met aansluitdraden.

Bij uitstek geschikt voor die toepassingen waar uw laminaat of houten vloer niet verwarmd mag worden boven 28o Celsius: met de digitale klokthermostaat regelt u exact de vloertemperatuur en wordt uw laminaat of houten vloer nooit beschadigd.

Is leverbaar in twee vermogens: 100 Watt/M2 of 160 Watt/M2 voor respectievelijk bij- of hoofdverwarming.

Tevens levert Heatnet een breed assortiment digitale klokthermostaten met vloersensor als regeling en beveiliging van uw vloerverwarming.

2HEAT Folieverwarming voor laminaatvloeren